Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Om vores ophørsudsalg! Læs gerne dette inden du gør dit køb!

Efter 10 år med kvalitets-børnetøj drejer vi nøglen - og siger "tak for denne gang".
Vi må desværre erkende, at vores hjemmeside ikke kan leve op til det hårde marked, og at det er tid til at sige stop. Vi har derfor i løbet det næste stykke tid valgt at afvikle vores butik og webshop, og du vil i den kommende tid have virkelig god mulighed for at gøre nogle fantastiske køb – både på produkter i vores outlet-kategori og på sprit nye efterårs- og vintervarer 2017.

Blot vil det være under præmisser, som du måske inden handlen vil have glæde af at forholde dig til. Disse har vi forsøgt at ridse op herunder:

Vi har på shoppen lige nu udelukkende varer prissat til under vejledende udsalgspriser og rabatkuponer eller koder kan derfor ikke længere benyttes på shoppen. Eneste undtagelse herfor er gave kort som er købt eller betalt i butikken eller webshoppen.

I vores fysiske butik er rabatkort ikke længere aktive idet disse kun kan bruges ved køb af ikke nedsatte varer.

Indpakning af gaver er desværre ikke længere en mulighed.

Betaling for alle webordrer hæves ved afsendelse af varerne og betaling med børnepenge er ikke muligt.

Vi tager forbehold for fejl-prissættelser samt evt. udsolgte varer. I tilfælde af at én eller flere varer fra en ordre undtagelsesvis ikke findes på vores lager, sendes resten af ordren afsted uden denne/disse. 

Vi kommer gradvist til at regulere priserne i nedadgående retning.  
Vi regulerer priserne, når vi kan se, der er behov for det i forhold til vores ordre-flow og fastlægger det således ikke på forhånd! Ved ophørsudsalg såvel som ved alle andre udsalg er "gamet" det samme: 

Ved at slå til så hurtigt som muligt er du sikker på at reservere de ønskede varer - venter du derimod på endnu lavere priser, er der naturligvis risiko for at de er udsolgt. Du slår til, når du føler prisen er rigtig for dig - og det bør en yderligere sænkning af priserne ikke kunne lave om på. Hvis det modsatte er tilfældet har du handlet for hurtigt!

Vi regulerer priserne uden hensyntagen til priser på ordrer der er lagt tidligere. Dette uanset om disse endnu ikke er afsendt fra butikken eller afhentet fra din postbutik.

Vi tilbage betaler IKKE en evt. pris-difference på tidligere købte varer.

Får du brug for at bytte eller returnere varer er det i denne situation særligt VIGTIGT at du inden 14 dage efter købet informerer os om dette per mail: info@feen-froen.dk. Alternativt bortfalder fortrydelsesretten herefter!

 

Rigtig god shoppelyst :-)

Team Feen & Frøen

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold