Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Lidt om Feen & Frøen

Vores fysiske butik, Feen & Frøen åbnede i august 2007 med en idé og en vision om at sælge lækkert, kvalitetstøj til børn i alderen 0-16 år.

Kunderne var ikke sene til at fange ideen – og vi må, i al beskedenhed, tidligt konstatere visionen er lykkedes.

I foråret 2010 hopper vi med på Facebook-trenden med egen ’Feen & Frøen-side’, og herefter begynder det for alvor at gå stærkt. Efterspørgslen på at få fremsendt varer er i den grad massiv, og der er ikke langt fra ideen om ’Feen & Frøen - nu også som webshop’ til den endelige lancering heraf finder sted i november samme år.

Fra første færd i vores fysiske butik, har det været et særdeles vigtigt element for os, dels at kunne give vore kunder en professionel, personlig betjening – men særligt den del der går på at lytte til, og forsøge at imødekomme vores kunders ønsker, har været i højsædet.

Denne sidste del er fortsat, og ikke mindst ift. webshoppen, et af nøgleordene bag virksomheden: Vi lytter til vores kunder, og modtager ALTID ønsker & kritik med kyshånd, ydmyghed og respekt – b.la. fordi vi tror på, sådanne input er essentielle for, vi fortsat fremadrettet udvikler os i den helt rigtige retning.    

Netop på baggrund heraf; tøv ikke med at kontakte os enten pr. mail til: info@feen-froen.dk eller på 21 38 88 90 - og det være sig uanset formål; generelle forespørgsler til aktuelle produkter, ønsker, anden form for ris & ros mv.

 

 

Vores telefoniske kundeservice er åben i tidsrummet 10-14 på alle hverdage samt lørdage. 

Ved henvendelse pr. e-mail bestræber vi os på at svare inden for samme dag - eller først kommende hverdag.

 

Åbningstider i butik/showroom er som følger:

Mandag-torsdag: LUKKET

Fredag: kl. 11.00 – 18.00

Lørdag: kl. 10.00 – 14.00

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold