Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Vingino

Én gang Vingino – altid Vingino! Det luksuøse, hollandske brand kan ganske enkelt noget helt særligt med kombinationen af design & kvalitet til børn i alle aldre.

Vingino er moderigtig, cool og har massere af fede detaljer. Udover jeans til børn har Vingino også et omfattende udvalg af toppe, jakker, undertøj og nattøj til både drenge og piger.

Læs mere om Vingino til børn her

Dit valg:

Viser 30 ud af 72 produkter

Viser 30 ud af 72 produkter

Den første Vingino kollektion, der primært var koncentreret om denim, blev præsenteret i 2001, og siden er populariteten vokset hastigt – med god grund!

Vingino er i dag så meget mere end denim - om end Vingino-jeans fortsat er blandt noget af det ypperste på jeans til børn.
Brandet har den ubetinget, absolut fineste undertøjskollektion; designet er top cool, og kvaliteten synes ikke sammenlignelig med noget andet! Børnene ELKSER den for dens komfort og look – og forældrene for dens kvalitet og holdbarhed.

Foruden både fede jeans og Vingino undertøj, vil man altid med Vinginos kollektioner blive præsenteret for børnetøj, der har max kant og oser af kvalitet.


Vingino er kort fortalt indbegrebet af ’kant & kvalitet!

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold