Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Petit by Sofie Schnoor

Hos Feen og Frøen er vi rigtig glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af Petit by Sofie Schnoor. Udtrykket er på en gang eksklusivt & super cool, og kollektionerne er udelukkende produceret i de fineste kvalitetsmaterialer. Hos os finder du skønt børnetøj fra str. 56-164, hvor vi har et stort udvalg af babytøj. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find smukke kjoler, hårbånd, bodyer, bukser og meget andet.

Bemærk venligst Petit Sofie Schnoors kollektioner generelt størrelsesmæssigt ligger til den lille side.

 

Dit valg:

Viser 30 ud af 4 produkter

Viser 30 ud af 4 produkter

Petit by Sofie Schnoor udsalg

Her på siden finder du altid et godt Petit by Sofie Schnoor tilbud. Vi sørger altid for, at du får det lækre mærke til gode priser, således dine kære børn altid er pænt klædt på. Mærket er nemlig indbegrebet af god stil produceret med sans for detaljer. Vigtigst af alt er tøjet produceret af kvalitetsmaterialer, der selv efter længere tid brug, stadig er flot og lækkert.

Mærket har altid været kendetegnet ved et eksklusivt look, hvor valg af materialer og små detaljer har været i højsædet. Dette kendetegn ses fortsat opretholdt og Petit Sofie Schnoor fremstår derfor i dag, tendensmæssigt, skarpere end nogensinde. 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold