Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

MarMar Copenhagen

MarMar Copenhagen giver dit barn klassisk og cool børnetøj med et tvist. Deres stil er enkel og stilren med et bevidst nedtonet look, hvor det er kontrasterne, der giver børnetøjet et unikt udtryk. Børnetøjet er til både drenge og piger i alderen 0 til 14 år. Hos Feen og Frøen finder du et stort udvalg af både MarMar newborn og tøj til pre-teenageren. Både små og store børn kan derfor opleve komforten og friheden i det smukke børnetøj. 

 

Dit valg:

Viser 30 ud af 5 produkter

Viser 30 ud af 5 produkter

MarMar termotøj, heldragter og meget mere

MarMar Cph er garant for et stort, varieret og ikke mindst spændende udvalg og hver sæson kommer der nye og spændende kollektioner til børn, hvor der både laves tøj til drenge og piger.

Hos Feen og Frøen har vi samlet det bedste fra børnetøjsmærket, hvor du derfor finder både MarMar termotøj, flyverdragt, kjoler, leggings, shorts, bodyer og meget andet.  Du kender sikkert de flotte MarMar heldragter, leo leggings og termotøjet som stadig er meget populært. Vi har et stort udvalg, således du kun behøver at handle et sted, når du er på udkig efter nyt lækkert tøj til dine børn. Brug vores praktiske filterfunktion til at finde lige præcis den type tøj dit barn mangler, eller gå på opdagelse i de mange tilbud, hvor der er mange penge at spare.

Bæredygtigt børnetøj

En af hovedtankerne er udover god pasform at tøjet skal være bæredygtigt. Der bruges så vidt muligt altid øko-tex mærkede tekstiler til produktionen, og der er dermed fokus på både dit barn og miljøet. Alt tøj bliver lavet så tæt på Europa som muligt, for at sikre den kortest mulige vej til dig, og dermed holde transporten kort og skåne miljøet. Det er derfor blevet en favorit blandt mange forældre og børn, fordi brandet laver lækkert børnetøj af øko-tex certificerede materialer i et let og afslappet design. Børnetøjet er ofte præget af masser af print og mønstre, hvilket giver børnetøjet et næsten etnisk og legende udtryk, som børnene elsker.

MarMar Cph

Bag de karakteristiske MarMar leo leggings, termotøjet og heldragterne finder man designeren Marlene Anine Holmboe, der startede det lækre brand tilbage i 2007, efter at have arbejdet med andre danske børnetøjsbrands. Det har været en stor succes, da de smukke designs og gode kvaliteter er populære hos de fleste børn og deres forældre. Gå på opdagelse i de smukke designs her på siden. Når du har fundet dine ”must haves”, så sørger vi som altid for en hurtig levering og gratis fragt.  Kontakt os gerne på telefonnummer: 21 38 88 90 eller via mail: info@feen-froen.dk, hvis du har nogle spørgsmål. 

Leder du efter et MarMar udsalg? Det finder du her.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold