Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Levi's

Hos Feen & Frøen finder du et pænt udvalg af det kendte amerikanske brand Levi's. Brandet har en lang og traditionsrig historie med at levere børnetøj med et råt udtryk. Levi's er især blevet verdenskendt inden for denim, hvor de har en unik evne til at skabe fits til enhver. Feen & Frøen har et bredt udvalg af børnetøj fra Levi's – lige fra jeans til t-shirts og sweat fra 0-16 år.

Læs mere om Levi's til børn her

Dit valg:

Viser 30 ud af 3 produkter

Viser 30 ud af 3 produkter

​Levi´s til børn med et råt og cool look

Levi´s er kendt for deres stilrene designs, som derved kan anvendes til flere anledninger. Siden oprindelsen hvor deres klassiske jeans var deres varemærke, er designsne dog blevet mere udfordrende og trendy, derfor kan man i dag finde lækre designs i tidens trend fra Levi´s.

Levi's er uden tvivl mest berømt for sine jeans, men gør det også rigtigt fint indenfor seje T-shirt, søde toppe, sweat m.m.
Kendetegnende for samtlige styles er den velkendte lækre kvalitet - og vi glæder os derfor hos Feen & Frøen til fremadrettet at kunne tilbyde et endnu større udvalg.

Herover har vi samlet et lækkert kvalitets sortiment af børnetøj fra Levi´s, sortimentet er henvendt til såvel piger som drenge. Kig forbi jævnligt – vi tilføjer løbende nye lækre styles af børnetøj fra Levi´s her på siden.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold