Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Danefæ

Hos Feen og Frøen er vi vilde med Danefæ og deres farverige designs. Vikinger, robotter, traktorer, striber, glimmer, farver i fantastisk kvalitet gør at tøjet er populært hos både bør og voksne. Udover at lave lækkert dansk tøj i lækre designs, så får du børnetøj produceret med omtanke. Det betyder helt konkret at tøjet produceres med tanke på miljøet. Du finder ingen skadelige stoffer i hverken stof eller på tryk. Derudover er størstedelen af alle produkterne økotex-certificerede. Sidst men ikke mindst er tøjet lavet i så høj kvalitet, at du uden problemer kan genbruge tøjet i flere generationer. 

Dit valg:

Viser 30 ud af 2 produkter

Viser 30 ud af 2 produkter

Nordisk inspiration til små vikinger 

Inspirationen fra den nordiske mytologi kombineret med farvevalg, der repræsenterer hele farveskalaen er sammen med et kompromisløs materialevalg, ubetinget Danefæs Dna – et Dna man henset til den hurtige udvikling også på børnemode-feltet, er tro mod! Mærket er ganske enkelt indbegrebet af farverig mytologi indpakket i kun de bedste, typisk Oeko-Tex- certificererede materialer.

Kollektionerne, der dækker baby og junoir, er, foruden ovennævnte, kendetegnet ved heldragter og bodystockings til de små, samt T-shirts og kjoler til de større børn, der designmæssigt gang på gang overgår fantasien.

Vi er pjattede med Danefæ, og erfaringen siger os, at har man først stiftet bekendtskab med én Danefæstyle – så ryger der typisk én mere til samlingen, og én til – og én til…!

Danefæ udsalg

Hos Feen og Frøen sørger vi altid for at have de bedste priser til dig. Det betyder, at du ofte kan få din Danefæ jakke, kjole eller flyverdragt til særdels gode priser. Er du vild med dette fantastiske mærke, så kan du med fordel kigge forbi ofte, således du ikke går glip af vores gode tilbud.

Har du spørgsmål vedrørende dette brand, til vores butik eller din forsendelse, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 21 38 88 90 eller via mail: info@feen-froen.dk. Når du bestiller dit børnetøj hos os, så sørger vi altid for gratis fragt og hurtig levering. 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold