Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Cost:bart

Hos Feen & Frøen er vi meget glade for have det hippe street-fashion brand Cost:bart i vores sortiment. Med fokus på innovativt design til de store børn i alderen 8-16 har Cost bart designet lækkert børnetøj med sit helt eget udtryk og look. Find en cool Costbart jakke til din teenager, der ligeledes vil blive glad for et par lækre Cost Bart jeans. Gå på opdagelse i vores sortiment og fin med sikkerhed et par af sæsonens must haves. 

Dit valg:

Viser 30 ud af 15 produkter

Viser 30 ud af 15 produkter

Costbart tøj

Hele idéen bag mærket er ganske enkelt at give teenagerne deres helt eget brand. Et mærke der på mange måder lægger sig op ad de tendenser, man ser indenfor voksenmoden - men med respekt for det faktum at deres styles størrelsesmæssigt dækker over str. 8-16(18) år. Udvalget er derfor enormt bredt, men kendetegnende generelt er altså "street-stilen" og ikke mindst kvalitetsmæssigt, et brand, der så absolut placerer sig blandt de bedste på Teen-området.

Find Cost Bart hos Feen og Frøen

Vi har her hos Feen & Frøen fået samlet os et stort udvalg af Costbart tøj. Her på siden er du altid opdateret på deres nyeste kollektioner, og derved også et sortiment, som følger tidens trends til børn. Når du har fundet den rette Costbart jakke eller T-shirt sørger vi for, at det leveres fragtfrit til dig allerede 1-2 dage efter. Vi vil nemlig gerne, at det skal være nemt for dig at købe tøj hos os. Skulle du have spørgsmål til vores produkter, til webshoppen eller til leveringen, så kan du let kontakte os via mail: info@feen-froen.dk eller på telefon: 21 38 88 90. 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold