GRATIS fragt ved køb over 500 kr!

Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

By Nord Copenhagen

Hos Feen og Frøen finder du de smukke By Nord Puder perfekt til børneværelset. På By Nord pudebetræk finder du søde dyr som ethvert barn vil elske at putte sig med. Det kan være et sødt egen eller en nuttet sæl, der smiler. Puderne er er lavet af allergivenlige fibre for at garantere dine børns sikkerhed. Derudover er de produceret af kvalitetsbomuld, der både er blød og holdbar, således den både er skøn at ligge på og samtidig ser flot ud på værelset. 

Dit valg:

Viser 30 ud af 4 produkter

Viser 30 ud af 4 produkter

By Nord Puder

Dette eksklusive mærke har basis i København, hvor der designes ting som tæpper, badeforhæng, puder og meget mere til hele boligen. Hos Feen og Frøen finder du udvalget specifikt til børneværelset. ByNord er kendt for sine naturlige motiver, der hentes i den smukke nordiske natur. Siden 2008 har de produceret flotte produkter til boliger i hele verden. Netop respekten for naturen er essentiel, hvor produkterne er fremstillet af organiske materialer og med fokus på ansvarlig produktion.

Når du har fundet den pude, der passer perfekt til dit barns værelse, så sørger vi naturligvis for gratis fragt og hurtig levering. Skulle du have spørgsmål, så kontakt os gerne på telefonnummer: 21 38 88 90 eller via mail: info@feen-froen.dk. Vi vil meget gerne hjælpe dig. 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold