Altid GRATIS fragt!

Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

Betal med børnepenge

Menu Søg

Betal med børnepenge

Køb nu og vent med at betale til børnepengene kommer

Hos Feen-froen.dk giver vi dig muligheden for at købe lækkert børnetøj til levering nu; og vente med at betale til børnepengene går ind på din konto. Det koster ingenting, hverken renter eller gebyrer og gælder for alle der betaler med et gyldigt Dankort eller VISA/Dankort.

Alt du skal gøre er at vælge ”Betal med børnepenge” i betalingsmodulet og ellers bestille dine varer som normalt med indtastning af dine betalingsoplysninger. Vi ekspederer herefter din ordre, men venter med at hæve pengene indtil næste gang der udbetales børnepenge.

Datoer for udbetaling af børnepenge er:

  • 20. januar
  • 20. april
  • 20. juli
  • 20. oktober

Vi skal gøre opmærksom på at beløbet hæves på dit kort ved afsendelse af varerne, såfremt du betaler med andre kort end Dankort eller VISA/Dankort

 

Hvorfor vente med betalingen?

Gennem mange år i vores fysiske forretning, ved vi, at skiftende årstider stiller krav til børnenes garderober – og til forældrenes økonomi.

Til gengæld ved vi også, at det for mange, ikke mindst større børnefamilier, giver en vis fleksibilitet i hverdagens økonomi at kunne skyde, særligt de større tøjindkøbs-poster, til børnepengene kommer til udbetaling.

Her hos Feen & Frøen er vi derfor glade for at kunne tilbyde Jer muligheden, og ønsker Jer rigtig god handlelyst her på webshoppen.

 

Start med at handle her

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold