Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Molo

Danske MOLO lancerede sin første børnetøjskollektion allerede i 2003, og vores begejstring for det fantastiske, farverige brand er ikke blevet mindre gennem årene – tvært imod!

Molo børnetøj er kendt for sine populære print, hvor du hos Feen og Frøen finder et stort udvalg af det lækre børnetøj til babyer, piger og drenge. Vi sørger altid for at have Molo nyheder i shoppen, således du ikke går glip af dine nye "must haves". 

Lad dig inspirere af vores store udvalg fra det moderigtige børnetøj her på siden. 

Dit valg:

Viser 30 ud af 0 produkter

Der er ingen aktive produkter i denne kategori

Viser 30 ud af 0 produkter

Mole Børnetøj  - Børnemode med charmefaktor

Brandet, der med egne ord beskriver sit design som ”Børnemode med charmefaktor og glimt i øjet”, har fra første færd været kendetegnet ved sine populære, printede T-shirts. T-shirts, der fortsat ved kvalitet og design adskiller sig fra andre, anerkendte børnetøjsbrands. Mærket kan meget mere end printede T-shirts, men fortsætter, heldigvis, produktionen heraf – dels fordi det er en del af brandets DNA, men måske også fordi, de ganske enkelt er de stærkeste netop på dette område.

Ydermere leverer de hvert år en, intet mindre end fantastisk, badetøjsserie, hvor der foruden fokus på skarpe prints, gøres meget ud af at tænke i optimal solbeskyttelse af børnene.

Endelig må man ikke snyde sig selv for skarpheden, når det kommer til overtøj! De store overtøjskollektioner dækker alt lige fra luksuriøse, pyntede ’cafe-jakker’, over komfortable softshells, til de top-funktionelle, regulære skijakker & flyverdragter. 

Summa Summarum: Molo Kids er fantastisk!

MOLO så dagens lys i 2003, hvor det fra starten er blevet solgt i lande som Danmark, Sverige, Norge, England og Holland. Det danske børnetøjsmærke er stadig utroligt populært, hvor vi hos Feen og Frøen dagligt mærker den store efterspørgsel. Som årene er gået er der kommet flere kollektioner til og du kan nu få børnetøj til børn i alderen 0 til 14 år. Uanset om du leder efter Molo undertøj, regntøj eller de populære flyverdragter, så finder du tøj i den højeste kvalitet, der sikrer ekstra lang holdbarhed.  Gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor du finder de fantastiske print og de skønne farver som børn og voksne elsker.

Køb Molo Online hos Feen og Frøen

Hos Feen og frøen finder du alt du skal bruge fra det kendte mærke. På lager finder du alt fra Molo badedragter til Molo heldragter i sæsonenes flotte print og farver. Du finder også det populære MOLO overtøj, der er flot og lækkert både vinter og sommer. 

Leder du efter MOLO udsalg eller lagersalg? Se nærmere her på siden, hvor du altid finder et godt MOLO tilbud. 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold