Altid GRATIS fragt!

Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

Betal med børnepenge

Menu Søg

Molo

Danske MOLO lancerede sin første børnetøjskollektion allerede i 2003, og vores begejstring for det fantastiske, farverige brand er ikke blevet mindre gennem årene – tvært imod!

Molo børnetøj er kendt for sine populære print, hvor du hos Feen og Frøen finder et stort udvalg af børnetøj til både baby og til teenageren i str. 164. Lad dig inspirere af vores store udvalg fra det moderigtige børnetøj her på siden. 

Dit valg:

Viser 30 ud af 461 produkter

Viser 30 ud af 461 produkter

Mole Børnetøj  - Børnemode med charmefaktor

Brandet, der med egne ord beskriver sit design som ”Børnemode med charmefaktor og glimt i øjet”, har fra første færd været kendetegnet ved sine populære, printede T-shirts. T-shirts, der fortsat ved kvalitet og design adskiller sig fra andre, anerkendte børnetøjsbrands. Mærket kan meget mere end printede T-shirts, men fortsætter, heldigvis, produktionen heraf – dels fordi det er en del af brandets DNA, men måske også fordi, de ganske enkelt er de stærkeste netop på dette område.

Ydermere leverer de hvert år en, intet mindre end fantastisk, badetøjsserie, hvor der foruden fokus på skarpe prints, gøres meget ud af at tænke i optimal solbeskyttelse af børnene.

Endelig må man ikke snyde sig selv for skarpheden, når det kommer til overtøj! De store overtøjskollektioner dækker alt lige fra luksuriøse, pyntede ’cafe-jakker’, over komfortable softshells, til de top-funktionelle, regulære skijakker & flyverdragter. 

Summa Summarum: Molo Kids er fantastisk!

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold