Altid GRATIS fragt!

Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

Betal med børnepenge

Menu Søg

Hummel Børnetøj

Man kan ikke tale om populært, trendy kvalitetsbørnetøj uden at Hummel bringes på banen – og derfor, selvfølgelig, ingen Feen & Frøen uden Hummels fantastiske tøj til børn.

Herunder finder du et stort udvalg af lækkert Hummel tøj til børn. Hos Feen & Frøen finder du bl.a. Hummel Vinterjakker, Flyverdragter, Huer, Undertøj, Sko og meget andet. Vi har sorteret det hele for dig, for at give dig det bedste overblik, så alt du blot skal vælge er, hvilken kategori Hummel Børnetøj du leder efter, lige herunder. 

Læs mere om Hummel børntøj her

Dit valg:

Viser 30 ud af 364 produkter

Viser 30 ud af 364 produkter

Hummel tøj til børn

Hummel er skønt, farverigt og top cool børnetøj – og dækker med sine kollektioner lige fra baby i str. 56 til teenageren i str. 176 - Og hos Feen & Frøen finder du derfor naturligvis et stort udvalg til alle aldre! Hummel har oparbejdet et langt portefølje af smart børnetøj, til alle tider på året, og du finder derfor både smarte børnekollektioner til forår, efterår, sommer og vinter - Vi sørger selvfølgelig for altid at have de nyeste Hummel kollektioner klar i vores butik.

Brandet Hummel som helhed kan tidsmæssigt føres helt tilbage til 1923 – og sikke en rejse!
Kollektionerne er selvsagt udvidet markant, og Hummel i dag dækker således dels over Hummel Sport & Hummel Fashion (Kids), som er den mindre del, hvor der er skruet lidt ned for det sporty, men til gengæld max op på det fashionable – og det er den del, I finder lige her i vores store kategori for Hummel Børnetøj

På trods af den store udvikling siden etableringen i 1923, vil det trænede ’Hummel-øje’ sikkert allerede vide, det netop er derfor tallet 23 går igen ved hver eneste kollektion, her i form af tryk og prints ved kollektionerne. 
Hummel er med andre ord på én gang nytænkende og tro mod sit DNA.

Hummel er ikke bare børnetøj

Endelig vil man opleve, at der som fællesnævner for Hummels børnetøjs kollektioner og produktionen af deres basic-serie hersker et princip om en generel hensynstagen til ’mennesker, dyr & miljø’. 
Dette betyder kort fortalt, kvaliteten er i højsædet ved nøje udvalgte materialer, der allerede ved forarbejdningen lever op til princippet – og på samme måde vil man, med fuldt overlæg, udelukkende støde på fake fur/imiteret pels hos Hummel.

Hummel Babytøj

Hummel leverer både til til børn og babyer, vi har gjort det let for dig at sortere udvalget, så du let kan finde tøj der passer til lige netop dit barn, uanset køn og størrelse. Alt du skal gøre er at benytte filtrene, til let at finde nyt tøj til dit barn.

Feen & Frøen - Din forhandler af Hummel Børnetøj

For Feen & Frøen er Hummel noget helt særligt, og derfor finder du hos os et kæmpe udvalg af Hummel Børnetøj, så du kan være sikker på at dit barn altid er klædt godt på. Hos os finder du en stor bredde af Hummel tøj til børn, så du let kan sammensætte komplette sæt, til alle lejligheder.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold