Dag-til-dag levering

e-mærket og dansk ejet webshop

14 dages fuld returret

Menu Søg

Hummel Børnetøj

Hummel børnetøj er et af de bedste kendte og mest populære børnetøjsmærker herhjemme. Tøjet er altid lavet i den højeste kvalitet – perfekt til aktive børn. Designet er trendy, sporty og lækkert, hvilket både børn og voksne kan lide.

Hos Feen og Frøen finder du et stort udvalg af lækkert Hummel tøj til børn. Vi har et stort udvalg af Hummel dreng, Hummel pige og Hummel Baby, hvor du finder alt fra de populære Hummel træningsbukser til Flyverdragter, T-shirts og sko. Vi har sorteret det hele for dig, for at give dig det bedste overblik, så alt du blot skal vælge er, hvilken kategori du leder efter 

 

Dit valg:

Viser 30 ud af 0 produkter

Der er ingen aktive produkter i denne kategori

Viser 30 ud af 0 produkter

 

Hummel til børn

Hummel til børn er skønt, farverigt og top cool! Uanset om du køber en Hummel træningsdragt eller Hummel sokker, så er du sikker på at tøjet er lækkert og cool. Hummel børn rammer hver eneste sæson plet med deres børnetøj, som altid er fashionabelt og skønt at have på.

Mærket har oparbejdet en lang portefølje af smart børnetøj, til alle tider på året, og du finder derfor både smarte børnekollektioner til forår, efterår, sommer og vinter. Vi sørger selvfølgelig for altid at have de Hummel nyheder klar i vores butik, således du ikke går glip af nye styles og modeller.

Hummel børn

Brandet som helhed kan tidsmæssigt føres helt tilbage til 1923 – og sikke en rejse!

Kollektionerne er selvsagt udvidet markant, og dækker i dag over Hummel Sport & Hummel Fashion (Kids), hvor der er skruet lidt ned for det sporty, men til gengæld max op på det fashionable. Hos os finder du Hummel Fashion med kollektioner lige fra baby i str. 56 til teenageren i str. 176.

På trods af den store udvikling siden etableringen i 1923, vil fans sikkert allerede vide, det netop er derfor tallet 23 går igen ved hver eneste kollektion i form af tryk og prints.

Hummel er med andre ord på én gang nytænkende og tro mod sit DNA.

Køb Hummel børnetøj med god samvittighed

Endelig vil man opleve, at der som fællesnævner for Hummel børnetøj og produktionen af deres basic-serie hersker et princip om en generel hensynstagen til ’mennesker, dyr & miljø’.

Dette betyder kort fortalt, at kvaliteten er i højsædet ved nøje udvalgte materialer, der allerede ved forarbejdningen lever op til princippet – og på samme måde vil man, med fuldt overlæg, udelukkende støde på fake fur/imiteret pels hos Hummel.

Køb Hummel tøj til børn online - Fragtfrit

Hos Feen og Frøen er det let at købe Hummel tøj til børn. Når du har valgt de produkter du ønsker, så sørger vi for at du får det sendt hurtigt og helt uden leveringsomkostninger. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så kontakt gerne vores kundeservice på telefonnummer 21 38 88 90 (Man-lørdag kl.10-14) eller via mail info@feen-froen.dk. Vi glæder os til at kunne sende dig det lækre Hummel børnetøj til dig.

Leder du efter et godt Hummel tilbud? Se mere på denne side, hvor vi løbende har gode tilbud til dig.  

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold